Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Smykkemesse | Smykker-mand.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Smykkemesse

Det blev afholdt en sten -og smykkemesse weekenden d. 7 og 8. september i Hedensted, hvor man havde mulighed for at iagttage og se flotte ting fra diverse udstillere.

Undertegnede var til arrangementet og var godt underholder undervejs. Det gav i hvert fald et interessant indblik i hvad der rører sig på markedet.

Sten og de mange stentyper er en vigtig del af smykkebranchen og ikke mindst de smykker der kommer ud i sidste ende. De fleste smykker er nemlig afhængige af smukke og unikke sten, der til give dem et særligt udtryk.

På denne sten -og smykkemesse var det primære fokus på diverse stentyper og der var mange blotte syn. Det er ikke svært at forestille sig, hvorfor mange danskere er villige til at give tusinde af kroner for øreringe med zirkon, smaragd eller topas.

Stenenes rolle i smykkebranchen

Messen fik mig til at reflektere over deres betydning for smykkebranchen generelt. Jeg var derfor i dialog med flere udstillere, der fik mig til gode inputs til deres syn på sagen.

For der er ingen tvivl om at i særdeleshed mange øreringe, ringe og armbånd er afhænge af at indeholde en eller anden form for sten. Nu er der rigtig mange varianter i verden og muligheder at vælge imellem for producenterne.

Ikke desto mindre skal man ikke underkende stentypernes rolle og betydning i branchen, selvom det ofte er guld og sølv der bliver fokuseret på.

Vi skal ikke glemme af det er diamanter, zirkon m.fl. der er med til at gøre smykker unikke og eksklusive i deres udtryk.

Et besøg på denne messe i Hedensted ville have givet dig præcist samme synspunkt. De var fyldt med ekstremt flotte sten, der heldigvis var velbevaret.

Denne artikel har ikke en dybere pointe, men skal blot informere dig om den gode messe og få dig til at reflektere over stentypernes betydning.

Mange forbinder sten med en kedelig og ligegyldig genstand, men det er de ikke længere, når du har været på en stenmesse med så flotte sten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *