Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Smykker til mænd fra DKs største shop. | Smykker-mand.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Smykker til mænd

Marjoe.dk er blandt Danmarks førende forhandlere af kvalitetssmykker på nettet. Vores speciale er herresmykker og hos os finder du altid et udvalg af smykker, der for alvor adskiller os fra vores konkurrenter. Vi fører også et bredt udvalg af smykker til trendy og modebevidste kvinder, så kig endelig forbi og se, om ikke der er et smykke, der passer til lige netop din stil.

Du går sjældent forgæves, når du shopper i vores butik, da vi har langt de fleste smykker på lager – og så sender vi altid dine smykker til dig hurtigt, helt kvit og frit. Dertil kommer, at prisen på mange af vores produkter er helt op til 70 procent lavere i forhold til vores konkurrenter. Vi har med andre ord det suverænt bedste udvalg af smykker til de bedste priser.

Vores sortiment omfatter blandt andet halssmykker, armbånd, smykker til par, samt specielle afrikanske smykker og en lang række andre unikke smykker. Vi er kendt for vores kvalitetssmykker, og hvis et smykke mod forventning ikke lever op til dine ønsker, så husk, at du altid har 14 dages returret . Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at løse dit problem eller bytte dit smykke til et andet.

Vi går meget op i, at du får en god oplevelse, når du køber dine nye smykker hos os. Du kan altid skrive til os, hvis du har spørgsmål, ligesom vi også gerne hjælper dig over telefonen. Det gælder uanset om du har spørgsmål til enkelte smykker, til levering eller din ordre, eller hvis du har andre ting, du gerne vil drøfte med os.

One Response to Smykker til mænd

  1. Kenneth says:

    Jeg er aldrig gået forgæves hos Marjoe, god betjening og meget hurtige til at levere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *