Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Valg af slips | Smykker-mand.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/smykker-mand.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Valg af slips

Et slips er præcis ligesom dine sko som indikerer om du har god eller dårlig smag. Så når du dine slips skal du altid vælge med omhu, præcis ligesom når du køber dine sko. Valget af det helt rigitge slips vil understrege din stil og vil give en masse gode point til dit image.  Vi har listet lidt tips op som du vælge at bruge når du skal købe dit næste slips.

Slipset farve skal passe til din skjorte eller jakkesættet som du skal bruge på den pågældende aften. VI anbefaler at du vælger slipset i en af de farver som er i din skjorte eller jakkesættet og hvis det ikke er det skal det være en helt kontrast farve som en hvid skjorte og et sort slips og omvendt sort skjorte og hvidt slips. Længden på slipset skal være sådan at spidsen af slipset lige rammer dit bælte.

Et slips med Mønstre er lidt svære at vælge og du skal derfor tænke dig om. VI anbefaler at du vælger en ensfarvet skjorte når du køber et mønstrede slips.

Hvordan opbevarer og renser jeg mine billige slips?

Levetiden for dit slips afhænger ikke kun af kvaliteten af slipset men også den måde du opbevarer dem på. Vi har listet 2 tip op hvordan du holder dine slips pæne i lang tid.

Når du har brugt dit slips binder du det op. Du må ikke opbavarer et slips bundet, da det giver grimme folder på slipset næste gang du skal bruge det.

Vast aldrig dit slips. Hvis du vasker dine slips bliver de deforme. Hvis du har fået en plet på dit slips så anbefaler vi du renser det med tør rens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *